Web dizajn

Izra─Ĺujemo internet stranice, koje na najbolji na─Źin prezentiraju Vas i Va┼íe poduze─çe, daju prepoznatljivost, dozu ozbiljnosti i kvalitete koju posjetitelji prepoznaju u Vama.

3D vizualizacije

Nudimo izradu trodimenzionalnih vizualizacija gra─Ĺevinskih projekata, interijera, zemlji┼íta i ostalih modela koriste─çi najnovija dostignu─ça kompjuterske tehnologije.

Optimizacija za tra┼żilice

Cilj optimizacije je pove─çanje ciljane posje─çenosti web stranica sa tra┼żilica na na─Źin da se stranice dovedu u vrh rezultata pretra┼żivanja ─Źime se i pove─çava broj kontakata ili direktna prodaja.

Hit sezone

Cijenik  i mogu─Źnosti naru─Źivanja mo┼żete pogledati ovdje

Narud┼żbe

Narud┼żbe internacionalnog prevoditelja hrane mo┼żete uputiti na na┼í email.

International food translator


translator_t

Predstavljamo vam knj┼żicu/priru─Źnik ÔÇ×International food translatorÔÇť koji ─çe upotpuniti Va┼íu ponudu a mo┼że poslu┼żiti i kao kvalitetni reklamni materijal ukoliko to po┼żelite.

S 24 stranica international food translator prvi je 12- jezi─Źni prevoditelj glavnih sastojka hrane koju nalazimo u restoranima, konobama, tr┼żnicama. Baziran je na mediteranskoj kuhinji, te podijeljen u 10 dijelova po vrstama hrane (meso, riba, na─Źini kuhanja). Prijevodi sastojka hrane na dvanaest jezika, omogu─çuju gostu kvalitetno naru─Źivanje ili kupovanje hrane u bilo kojem dijelu svijeta. Nije ograni─Źen na samo jedno podru─Źje, regiju ili dr┼żavu pa je kao takav idealan i kao reklama va┼íe tvrtke koja putuje s gostom i na druge destinacije.